Zoekt u een betrokken accountant in Dongen?

Medewerkers

Als ondernemer wilt u vooral bezig zijn met waar u goed in bent: ondernemen. In de praktijk stuit u op vraagstukken op financieel en fiscaal gebied. Het is dan prettig dat u terecht kunt bij specialisten. De professionele medewerkers van Smulders & Jacobs in Dongen adviseren en ondersteunen u op het gebied van accountancy, belastingzaken en administratie. Dat doen we al meer dan 55 jaar met veel persoonlijke aandacht voor onze klanten en een gestructureerde werkwijze. U krijgt één vast contactpersoon die uw dossier kent. De betrokken medewerkers van Smulders & Jacobs helpen u in elke fase van uw onderneming: bij de start, tijdens het uitvoeren van uw bedrijfsplannen en als u wilt stoppen.

Wim Jacobs

Eigenaar – AA Accountant
In dienst sinds: 1980
Hobby: wandelen, fietsen en fitness

Wim is al bijna 20 jaar de stuwende kracht achter ons accountantskantoor. Zijn werkzaamheden bestaan uit het samenstellen van jaarrekeningen, het geven van fiscaal en financieel advies en het verzorgen van administratieve ondersteuning.

“Het mooiste van mijn werk is het persoonlijke contact met mijn relaties. Vertrouwen in elkaar is de basis van mijn dienstverlening. Ik vind het fijn mensen met mijn kennis van dienst te zijn en hun problemen op te lossen.”

Angelique Smulders

Directiesecretaresse
In dienst sinds: 1984
Hobby: fietsen, shoppen

Angelique is onze spin in het web. Naast haar secretariële werkzaamheden is zij ook verantwoordelijk voor de planning, agendabeheer en relatiebeheer en interne administratie.

“Trots dat ik al meer dan 30 jaar in het bedrijf van mijn vader werk. Ik geniet nog steeds iedere dag van het contact met onze klanten en de gezellige sfeer bij ons op kantoor.”

Stefan Maas

Assistent Accountant
In dienst sinds: 2013
Hobby: voetbal, hardlopen

Stefan is verantwoordelijk voor het bijwerken en controleren van bedrijfsadministraties, aangifte loon – en omzetbelasting, het uitvoeren van loonadministraties en het samenstellen van jaarrekeningen.

“Wat ik zo leuk vind aan mijn werk? De afwisseling in de werkzaamheden, en vooral: het contact met mijn klanten en met mijn collega’s.”

Jan Oerlemans

Assistent Accountant
In dienst sinds: 2009
Hobby: voetbal

Jan is verantwoordelijk voor het bijwerken en controleren van bedrijfsadministraties, aangifte loon – en omzetbelasting, het uitvoeren van loonadministraties en het samenstellen van jaarrekeningen.

“Ik vind het erg leuk om met cijfers te werken. Zowel op ons gezellige accountantskantoor in Dongen als in mijn vrije tijd als penningmeester van een voetbalvereniging.“

© 2015 Accountantskantoor Smulders & Jacobs - Site door AdriaanSnoeren.com